Sony papildina INZONE klāstu ar jaunām austiņām Buds un H5

Sony datorspēļu aprīkojuma zīmola INZONE klāsts tiek papildināts ar diviem jauniem austiņu modeļiem: ausīs ieliekamās bezvadu INZONE Buds un spēļu austiņas INZONE H5. Turklāt trokšņu slāpējošās bezvadu austiņas INZONE H9 papildinātas ar melnās krāsās versiju. Jauno INZONE Buds un INZONE H5 austiņu izstrādē piedalījās un tās atzinīgi novērtēja pasaulē vadošā e-sporta organizācija “Fnatic”, kas 2024. gadā svinēs 20 gadu pastāvēšanas jubileju un šogad ieguvusi vairākus starptautiskus apbalvojumus globālajā VALORANT Champions Tour turnīrā.

 

INZONE Buds

INZONE Buds nozarē atzītas kā ausīs ieliekamās spēļu bezvadu austiņas ar ilgāko akumulatora darbības laiku – 12 stundas. Sony unikālā audio tehnoloģija nodrošina dzidru, pielāgotu un reālistisku skaņu, ļaujot izbaudīt aizraujošu spēles pieredzi gan spēlējot datorā, gan Playstation konsolē.

360° telpiskās skaņas tehnoloģija

INZONE Buds austiņās integrēta 360° telpiskās skaņas tehnoloģija, ar kuru iespējams sadzirdēt pretinieku soļus un to, kādā virzienā notiek kustība, lai vienmēr būtu soli priekšā.

Analizējot ne tikai auss ārējo formu, bet arī iekšējos parametrus, jaunās bezvadu austiņas nodrošina nepārspējamu telpiskās skaņas precizitāti. Ikviens spēlētājs, izmantojot lietotni 360° Spatial Sound Personaliser, var izveidot personalizētu dzirdes profilu un pielāgot iestatījumus. Pielāgošana ir vienkārša: austiņas atskaņo testa skaņas un izmanto atgriezeniskās saites mikrofonus, lai, pamatojoties uz akustisko analīzi, ar INZONE HUB programmatūras palīdzību skaņa tiktu personalizēta.

Dynamic Driver X

Precīzi atveidojot katru spēles skaņu, sākot no spēcīgiem sprādzieniem un beidzot ar soļiem, ikviens spēlētājs jutīsies gluži kā pārcelts spēles pasaulē. Tas iespējams, pateicoties īpaši konstruētam, augstas veiktspējas skaļruņu blokam Dynamic Driver X, kas nodrošina plaša frekvenču diapazona atskaņošanu. Diafragmas struktūra apvieno vairākus atšķirīgus kupola un malu materiālus, mazinot skaņas izkropļojumu un nodrošinot skaidru skaņas kvalitāti. Starp citu, Dynamic Driver X izmantots arī Sony WF-1000XM5 trokšņu slāpējošajās austiņās.

Uzlabo savu spēles ātrumu

Jaunais zema enerģijas patēriņa procesors L1 nodrošina līdz 12 stundu ilgu austiņu darbības laiku, bet kopējais akumulatora darbības laiks ar uzlādes korpusu ir līdz 24 stundām. Kā iepriekš minēts, INZONE Buds aprīkotas ar nozarē ilgāko akumulatora darbības laiku, turklāt austiņām ir arī USB-C® dongle savienojums, kas nodrošina minimālu latentumu (mazāku par 30 ms).

Lielāks komforts, ilgāks spēles laiks

Austiņu platais galvas stīpas polsterējums vienmērīgi sadala svaru ap galvu, tostarp polsterējums ap ausīm ir veidots tā, lai samazinātu spiedienu uz spēlētāja ausīm, tādējādi nodrošinot vairāku stundu komfortu.

Citas funkcijas:

 

 

INZONE H5

INZONE H5 bezvadu austiņas nodrošina līdz pat 28 stundu nepārtrauktu lietošanu un vairāku stundu komfortu – izcili pielāgotas, ja plānots spēlēt ilgāku laiku. Precīza skaņas reproducēšana uzlabo telpisko izpratni un ļauj koncentrēties tikai uz spēli. Vadāmais boom mikrofons nodrošina ērtu un skaidru saziņu ar citiem spēlētājiem.

INZONE H5 galvenās funkcijas:

 

 

INZONE H9 Black tagad arī melnā krāsā

INZONE H9, kas pazīstamas ar savu izcilo trokšņu slāpēšanu, skaņas kvalitāti un komfortu, tagad pieejamas arī melnā krāsā.

“Fnatic” izpilddirektors Sems Metjūss (Sam Mathews): “Sadarbības mērķis bija attīstīt e-sporta sniegumu, sagatavot un atbalstīt mūsu profesionālās komandas, lai tās izmantotu visu potenciālu. Viena no mūsu prioritātēm šo austiņu izstrādē bija ņemt vērā sacensībās gūto profesionāļu pieredzi. “Fnatic” komanda iesaka Sony INZONE Buds, apgalvojot, ka tās būs ideālas spēļu austiņas ar ilgu akumulatora darbības laiku un komfortu, un spēs izturēt pat visgarākās spēļu sesijas, kā arī nodrošinās aizraujošu skaņu, uz kuru mūsu profesionāļi var paļauties, lai stātos pretī konkurentiem uz pasaules skatuves. Mēs esam sajūsmā, ka mūsu globālajai fanu bāzei tagad ir iespēja izbaudīt mūsu sadarbības rezultātu šo austiņu formā un spēlēt, zinot, ka viņus atbalsta viņu iemīļotie profesionāļi.”

Cena un pieejamība: