WF-1000XM5 bezvadu austiņas jaunajā Smoky Pink tonī

Sony ir paplašinājusi savu populāro 1000X sēriju ar jaunu, stilīgu Smoky Pink krāsu, kas pieejama WH-1000XM5 un WF-1000XM5 trokšņu slāpējošajām bezvadu austiņām. Šī jaunā krāsu opcija piešķir austiņām modernu izskatu, apvienojot maigi rozā nokrāsu ar smalkiem apakštoņiem. 

 

Jaunais tonis ir pieejams līdzās ierastajām melnajām un sudraba krāsas austiņām, padarot to par lielisku izvēli, piemēram, dāmām, kas meklē eleganci apvienojumā ar izcilu klausīšanās pieredzi. Papildus skaņas kvalitātei, Sony nodrošina uzlabotu zvanu precizitāti, pateicoties vairākām mikrofonu sistēmām un uz Mākslīgā Intelekta bāzētai trokšņu mazināšanas tehnoloģijai. Austiņas derēs zvanu veikšanai jebkurā vidē. 

 

Ērti lietojamas ikdienā 

 

Vairākas viedās funkcijas nodrošina ērtu austiņu lietošanu, tās ir viegli savienojamas ar dažādām ierīcēm un vēlamo balss asistentu. Atskaņoto audio var pielāgot un kontrolēt pat nepieskaroties viedtālrunim. Speak-to-Chat funkcija automātiski aptur mūzikas atskaņošanu, līdz ko lietotājs sāk runāt ar kādu. Kad saruna tiek pabeigta, mūzikas atskaņošana tiek automātiski atsākta Adaptive Volume Control automātiski optimizē skaļumu atkarībā no tā, kur lietotājs atrodas. 

Sony bezvadu austiņas ir piemērots sabiedrotais ikdienas gaitām, kā arī pārgājieniem. 8 stundu atskaņošanas ilgums, IPX4 ūdensizturība un viedās funkcijas rūpējas, lai lietotājs varētu baudīt mūziku bez pārtraukuma. Ātrā 3 minūšu uzlāde nodrošina līdz pat 60 minūšu ilgu atskaņošanas laiku, turklāt Qi tehnoloģija ļauj lādēt austiņas bez vada. 

 

Radītas, domājot par ilgtspējību


1000XM5 sērijas austiņas ir izstrādātas, domājot ne tikai par stilu, bet arī ilgtspējību. Austiņu iepakojuma materiāla sastāvā ir pārstrādāta plastmasa un Original Blended Material papīrs, kas izgatavots no bambusa, cukurniedru šķiedrām un pārstrādāta papīra.