Sony 65 collu BRAVIA 9 televizors būs pieejams arī Eiropā

Sony paziņo, ka ilgi gaidītais 65 collu BRAVIA 9 televizors tagad būs pieejams arī Eiropā, piedāvājot patiesi iespaidīgu kinoteātra pieredzi filmu un izklaides entuziastiem kompaktākā ekrānā. BRAVIA 9 ir jaunākais Sony augstākās klases televizors, kas piedāvā izcilu attēla kvalitāti un modernākās funkcijas.

 

"Ņemot vērā klientu un mediju atsauksmes, janvārī Eiropā tiks papildināts BRAVIA 9 klāsts ar 65 collu ekrāna izmēra modeli. Šis televizors apvieno aktuālākās kino industrijas tendences un Sony mērķi – tiekties pēc inovācijām un nodrošināt labāko iespējamo skatīšanās pieredzi. Pateicoties izcilajai attēla kvalitātei, 360 grādu aptverošajai skaņai un lietotājam pielāgotajām funkcijām, BRAVIA 9 piedāvā visu nepieciešamo, lai kļūtu par jebkuras mājas izklaides centru," norāda Šodži Ohama (Shoji Ohama), Sony Eiropas Home Entertainment produktu plānošanas un mārketinga vadītājs.




 

Izcils ekrāna spilgtums mijiedarbībā ar precīzu fona apgaismojuma vadību

 

BRAVIA 9 paplašina attēla kvalitātes robežas ar augsta ekrāna maksimālā spilgtuma un precīzas fona apgaismojuma kontroles kombināciju. Šī kombinācija nodrošina elpu aizraujošu vizuālo attēlu ar izteiktām detaļām, košām krāsām un dziļiem melnajiem toņiem. XR Backlight Master Drive tehnoloģijā, kas iemontēta arī BRAVIA 9 televizoros, izmantotas tūkstošiem mini-LED zonu, kas nodrošina izcilu kontrastu. 65 collu BRAVIA 9 nodrošina izcili skaidru redzamību un realitātes sajūtu pat tajās ainās, kur izmantoti gan spilgti, gan ļoti tumši elementi.

 

Unikāla skatīšanās pieredze

 

BRAVIA 9 televizors ir rūpīgi pielāgots, lai nodrošinātu, ka ekrāns spēj maksimāli atspoguļot filmas veidotāja redzējumu. Iepriekš instalētais Netflix, Prime Video un SONY PICTURES CORE režīms nodrošina, ka iecienītākās filmas un šovi izskatās tieši tā, kā iecerēts. Neatkarīgi no tā, vai izvēlēts skatīties jaunāko grāvēju vai visiem zināmu klasiku. 

 

Papildus galvenās funkcijas:

 


Cena un pieejamība 

 

65 collu BRAVIA 9  televizors būs pieejams Latvijā, sākot no 2025. gada janvāra, un tā cena būs aptuveni 2999 EUR.