Sony papildina LinkBuds kolekciju ar jauniem produktiem

Sony papildina LinkBuds kolekciju ar LinkBuds Fit un LinkBuds Open bezvadu austiņām, kā arī LinkBuds Speaker bezvadu skandu. Pirmās LinkBuds sērijas austiņas ar tās unikālo gredzena dizainu tika izlaistas 2022. gadā. Šis modelis tika radīts komfortam, kā arī virtuālās un reālās pasaules savienošanai. Balstoties uz klientu atsauksmēm, sērija pilnveidota, lai piedāvātu nepārtrauktu lietošanas pieredzi, saglabājot izcilu skaņas kvalitāti. 

LinkBuds Fit un LinkBuds Open ir mērķētas aktīva dzīvesveida piekritējiem – tās aprīkotas ar jauniem un viegliem stiprinājumiem, kas padara austiņu nēsāšanu ērtu visas dienas garumā. Turklāt abi modeļi un to aksesuāri ir pieejami dažādās krāsās lai ikviens varētu atrast savam stilam piemērotāko. LinkBuds Speaker bezvadu skanda lieliski papildina LinkBuds kolekciju. LinkBuds Speaker modelim ir automātiskā pārslēgšanās funkcija kas nodrošina nepārtrauktu atskaņošanas pieredzi. 

LinkBuds Fit 

LinkBuds Fit jaunie stiprinājumi un austiņu uzgaļi piedāvā nepārspējamu komfortu, tāpēc austiņas ērti lietot arī fizisko aktivitāšu laikā. Stiprinājumiem ir mīksta aizmugurējā daļa, samazinot kontaktu ar ausīm un tām radīto spiedienu, kamēr āķveida stiprinājums palīdz austiņām noturēties vietā. Komplektā iekļauti arī LinkBuds mīkstie uzgaļi vēl lielākam komfortam. Automātiskais apkārtējas skaņas režīms automātiski pielāgo atskaņošanu apkārtējās vides apstākļiem, lai mūziku varētu baudīt jebkurā atrašanās vietā. To papildina reāllaika trokšņu slāpēšanas funkcija, ko nodrošina V2 integrētais procesors, tāpat kā godalgotajās WF-1000XM5 austiņās. 

LinkBuds Fit piedāvā izcilu mūzikas un zvanu audio kvalitāti. Precīzā balss uztveršanas tehnoloģija kontrolē mikrofonus austiņu ārpusē un iekšpusē, kā arī uzlabotā skaņas signāla apstrāde ļauj sarunām atskanēt dzidri un uztverami pat trokšņainā vidē. Wide Area Tap funkciju ļauj mūzikas atskaņošanu kontrolēt ar dubulta vai trīskāršu pieskārienu kādas austiņas priekšpusē, nemaz nepieskaroties pašām LinkBuds Fit austiņām. LinkBuds Fit piedāvā arī daudzpunktu savienojumu, tūlītēju atskaņošanu un pauzi, vadību ar galvas kustībām, iebūvētu balss vadību un Speak-to-Chat funkciju.

LinkBuds Fit ir pieejamas melnā, baltā, zaļā un dziedātājas Olīvijas Rodrigo izvēlētajā violetajā krāsā. Plašais aksesuāru klāsts, kā LinkBuds Fit stiprinājumi un maciņi, pieejami dažādos stilos un krāsās. Austiņu akumulatora darbības laiks ir līdz 21 stundai, turklāt tām ir IPX4 ūdens izturības kategorija. 

LinkBuds Open 

Ja kāds jūs uzrunās, kad klausāties mūziku vai esat zvanā, jūs to sadzirdēsiet. LinkBuds Open austiņas ir aprīkotas arī ar adaptīvo skaļuma regulēšanas funkciju, kas automātiski optimizē skaļumu atkarībā no jūsu atrašanās vietas. Jūs varat baudīt klusāku skaņu mierīgākā vidē un skaļāku atskaņošanu trokšņainās vietās. LinkBuds Open piedāvā balansētu, augstas kvalitātes skaņu ar dzidru vidējo un augsto skaņās diapazonu, ko nodrošina V2 procesors un īpaši izstrādātais 11 mm gredzenveida draiveris. LinkBuds Open atbalsta arī DSEETM (Digital Sound Enhancement Engine) un ir aprīkotas ar precīzu balss uztveršanas tehnoloģiju īpaši dzidrām zvanu sarunām bez trokšņiem.

Tāpat kā LinkBuds Fit, arī LinkBuds Open austiņās ir aprīkotas ar jaunajiem pielāgojamajiem stiprinājumiem, kas nodrošina ērtu un drošu austiņu piegulšanu. Turklāt Open modelis veidots ar ģeometrisku formu, kas īpaši ērti iekļaujas ausī. Arī šīs austiņas un to aksesuāri pieejami dažādās krāsās. Arī šīm austiņām ir ilgs akumulatora darbības laiks – klausīšanās līdz pat 22 stundu garumā –, kā arī IPX4 ūdens izturības kategorija.

Jaunā Sound Connect lietotne

LinkBuds Fit un LinkBuds Open ir saderīgas ar atjaunoto Sound Connect lietotni. Ar lietotni iespējams personalizēt austiņu darbību, izvēloties ideālos skaņas un īsceļu iestatījumus. Lietotnē pat var sekot līdzi savas nesenās klausīšanās vēstures atbilstībai Pasaules Veselības organizācijas (PVO) veselīgas audio klausīšanās paradumiem. 

LinkBuds Speaker 

LinkBuds Speaker ir bezvadu skanda kas ļaus izbaudīt brīvību. Būs iespējams automātiski pārslēgties no audio atskaņošanas LinkBuds austiņās uz atskaņošanu LinkBuds Speaker bezvadu skandā, turklāt skandai ir noņemama siksniņa, lai to būtu ērti nēsāt līdzi ikdienā.

LinkBuds Speaker  skandai ir IPX4 ūdens izturības klase, tas nozīmē kā to varēsiet droši izmantot ūdens tuvumā, neuztraucoties par šļakatām. Turklāt akumulatora darbības laiks ir līdz pat 25 stundām, tostarp uzlādes paliktnis padarīs uzlādi vieglu un ērtu. Svarīgi pieminēt, ka LinkBuds Speaker skandai ir vislabākā zvanu kvalitāte starp visām Sony bezvadu skandām. Atbalss slāpēšana un runas dzidruma uzlabošana palīdzēs sarunām noritēt raiti. 

Skanda ir saderīga arī ar atjaunoto Sound Connect lietotni. Tajā iespējams kontrolēt tādas jaunās funkcijas kā automātiskā pārslēgšanās, ātrā piekļuve un automātiskā atskaņošana. Tā ir pieejama gaiši pelēkā un melnā krāsā un nevainojami iederēsies jebkurā mājoklī.

Domājot par vidi

LinkBuds Fit, LinkBuds Open un LinkBuds Speaker iepakojumā nav izmantota plastmasa, turklāt LinkBuds Fit un LinkBuds Open austiņās un uzlādes futrālī izmantoti pārstrādāti plastmasas materiāli. 

Cena un pieejamība

LinkBuds Fit ir pieejamas no oktobra, un tā mazumtirdzniecības cena būs 199 eiro.

LinkBuds Open ir pieejamas no oktobra, un tā mazumtirdzniecības cena būs 199 eiro.

LinkBuds Speaker ir pieejams no oktobra, un tā mazumtirdzniecības cena būs 159 eiro.